Monday, 2 March 2015

Paku Dulang Paku Serpih


Pagi tadi bukak fesbuk.. 

Ade org buat status kutuk org yg buat status.. 

Katenye rase cm loser plak dulu slalu up status kat fb.. Katenye lg hasil didikan suami die, kini die tidak lg up status di fb.. loser dan mcm budak2 baru nak up katenye..

Hmm.. so I was wondering, so yg ko type tu bukan status?

Mcm ni la senang cite, u can always click button hide status ke ape tah dlm fesbuk tu kan.. like in my case, slalu rase nyampah bace ade sorg kwn haziq ni pny status.. tp sape soh aku bace kan? Sape soh aku x unfriend die.. the reason aku x unfriend die is life will be so dull kalu x tgk org2 poyo ni.. so in order to get the benefit of entertaining and annoy myself at the same time, I chose not to unfriend kwn haziq tu..

So follow at your own risk..

Ade segelintir org ni die rase die cool sbb die x gr boyband, die rase die cool sbb die x lyn Hindustan, die rase die cool sbb die jarang upload pic kat fb or ig..

Solution sng je, ko nyampah, ko unfriend.. mahupun ko unfollow..

My case is different.. hahahahha.. bace status pastu sakit ati tp tertunggu2 je status baru..

So pendek kate.. aku pon same je.. kutuk org yg up status tp aku kutuk dlm blog.. wakakakakkaka

Nobody’s perfect uolssss

 

3 comments:

  1. aku rasa aku cool sebab jarang up status kt FB tp suka share2 post hahahahha

    ReplyDelete
  2. oh please................. oh puhlissssssssssssssssssssssssssla... hahahha.. aku slalu up status sbb tu fb aku hahahhahahah

    ReplyDelete
  3. itu sbb dh lama x update status...

    ReplyDelete